Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šapranauskas ir toliau derėsis su banku

Šapranauskas ir toliau derėsis su banku
Per TV3 jau ketvirtąjį sezoną pradės azartiška laida „Taip arba ne“. Lagaminėlių ir pinigų sumų vardijimo žaidimo vedėju šį sezoną ir toliau bus Vytautas Šapranauskas, pakeitęs Marijų Mikutavičių.

Pasak TV3 programų direktoriaus Jurgio Jefremovo, iš laidos išėjus M. Mikutavičiui, laidos rengėjai jo pamainai pasirinko V. Šapranauską. „Iš „Šok su manimi“ galima pamatyti, kad pusė projekto sėkmės priklauso nuo V. Šapranausko. Jis turi charizmą, humoro jausmą, moka bendrauti su dalyviais, valdyti situaciją, tiksliai žino visą žaidimo sistemą“, – vedėjo privalumus vardijo J. Jefremovas.

V. Šapranauskui jau antrąjį sezoną laidoje „Taip arba ne“ talkins grupės YVA narė Ieva Stasiulevičiūtė, su kuria jis jau vedė laidą „Puikusis šou“.

Pirmuosius du sezonus „Taip arba ne“ vedęs M. Mikutavičius iš jos pasitraukė dėl „kūrybinių vizijų neatitikimo“.

„Man tiesiog pradėjo nebepatikti. Laida vis labiau virto loterija ir vis mažiau laida, žaidimu. Išsiskyrė mano ir laidos rengėjų nuomonės“, – sakė Marijus.

Po šios laidos televizijos laidų vedėjas pradėjo dirbti „Lietuvos talentuose“ ir vesti laidą „Tu gali šokti“.

Nuo pernai sausio iš M. Mikutavičiaus perėmęs laidos vedėjo pozicijas, V. Šapranauskas šypsosi ir iš loterijos bilietų „Taip arba ne“. Anksčiau prekybos vietose bilietai buvo parduodami su M. Mikutavičiaus atvaizdu.

Ketvirtasis laidos „Taip arba ne“ sezonas truks iki Kalėdų. Jį baigs vadinamasis megažaidimas, kuriame televizijos žiūrovai galės laimėti stambių prizų.

Zaliukas November 05 2010 1,422 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.