Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po Naujųjų į TV3 eterį sugrįš „Chorų karai“

Po Naujųjų į TV3 eterį sugrįš „Chorų karai“
Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl sudrebins po Naujųjų. Septynios garsios Lietuvos žvaigždės grįš į savo gimtuosius miestus ieškoti talentų. Vienas pirmųjų savo dalyvavimą projekte patvirtino operos solistas Liudas Mikalauskas, šiuo metu dirbantis Kauno muzikiniame teatre.

„Su projektu „Chorų karai“ grįžtu į savo gimtąjį miestą Tauragę! Kviečiu visos apskrities žmones prisijungti prie Tauragės choro – jei jaučiate, kad galite ir mokate dainuoti, jei turite ambicijų išgarsinti mūsų miestą, nenusileisti Lietuvos didmiesčiams, jei nebijote sunkaus darbo, – jūs mūsų dalyvis! - sako L. Mikalauskas. – Įrodykime, kad Tauragėje yra gabių, balsingų žmonių, ir kad jų labai daug!“

Pasak projekto vykdomosios prodiuserės Neringos Kavaliauskienės, džiugiausia yra tai, kad šio didžiulio nacionalinius jausmus žadinančio projekto sėkmė yra tęstinė – pernykščių „Chorų karų“ nugalėtojas „Kauno šampaninis choras“ ir po projekto labai sėkmingai tęsia veiklą, kiti chorai taip pat neišsiskirstė ir koncertuoja įvairiuose renginiuose.

„Pirmajame projekte labai sėkmingai bendradarbiavome su miestų savivaldybėmis, miestelėnais. Į studiją suvažiuodavo ne tik palaikymo komandos, o ir miestų, miestelių merai, vietinės garsenybės. Vienas pagrindinių antrojo „Chorų karų“ projekto tikslų – dar labiau akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus, tad eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, – tęsia N. Kavaliauskienė. – Tikimės, kad šis projektas TV3 žiūrovams ilgainiui taps Lietuvos dainų švente, kurią savaitgaliais jie švęs su visa šeima – palaikys savo miestų komandas, dainuos drauge ir džiaugsis esą lietuviai.“

Antrajame „Chorų karų“ projekte, kaip ir pirmajame, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

„Chorų karai“ – po Naujųjų per TV3.

Zaliukas November 12 2010 1,399 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.