Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kauniečiams „Chorų karuose“ vadovaus Merūnas

Kauniečiams „Chorų karuose“ vadovaus Merūnas
Kitąmet vyksiančiame televizijos projekte „Chorų karai“ Kauno šampaniniam chorui vadovaus Merūnas Vitulskis. Žinomas klasikinės muzikos atlikėjas, kuris jau yra triumfavęs realybės šou „Kelias į žvaigždes“, teigė, kad gavęs pasiūlymą vesti kauniečius ilgai nesvarstė ir atsakė teigiamai.

„Visų pirma didelė meilė savo miestui lėmė mano apsisprendimą“, - pirmadienį spaudos konferencijoje kalbėjo 27 metų tenoras.

Lapkričio 28-tąją Kaune bus surengta atranka į šampaninį chorą.

„Pagrindinis kriterijus – universalumas. Šiame projekte skamba tiek klasikinė, tiek estradinė muzika, tiek džiazas, todėl choro nariai turėtų pasižymėti universalumu. Tai yra svarbiausia“, - teigė Merūnas.

Praėjusiame „Chorų karų“ projekte triumfavo Raigardo Tautkaus vadovaujamas Kauno choras.

„Teko bendrauti su Raigardu, kuomet jo vadovaujamas choras dalyvavo projekte. Mačiau, kiek laiko užima repeticijos ir kiek reikia įdėti pastangų. Galbūt tuomet abejojau, ar gavęs progą sutikčiau vadovauti chorui. Bet vos sulaukęs skambučio iškart sutikau“, - kalbėjo kaunietis.

Kol kas projekto organizatoriai neskelbia kada tiksliai prasidės „Chorų karai“ ir kokių miestų chorai jame dalyvaus. Atskleista, kad iš viso projekte pasirodys 7 chorai. Be M. Vitulskio vadovaujamo Kauno choro projekte dalyvaus Tauragės dainininkai, kuriuos ves žinomas atlikėjas Liudas Mikalauskas.

Zaliukas November 16 2010 1,524 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.