Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Merūnas spruko „Chorų karams“ dar nė neprasidėjus, Kaunui reikalingas naujas vadas

Merūnas spruko „Chorų karams“ dar nė neprasidėjus, Kaunui reikalingas naujas vadas
Prieš keletą dienų Kauno miesto savivaldybėje rankas vadovams spaudęs ir apie meilę Kaunui žurnalistams suokęs tvirtabalsis dainininkas Merūnas Vitulskis tyliai spruko iš projekto „Chorų karai“ jam nė neprasidėjus. Neatsisveikino jis ne tik su valdžios atstovais, laidos kūrėjais prodiuserių kompanija „Just.TV“, o ir su kauniečiais – projekto gerbėjais, kurie, sužinoję, kad Merūnas vadovaus jų miesto chorui, jau buvo patikėję dar viena pergale „Chorų karuose“.

„Tikrai labai gaila kauniečių, bet Merūnas nusprendė pasielgti taip... Neabejojame, kad netrukus išgirsime apie jo dalyvavimą kituose projektuose, linkime jam sėkmės, o mes tęsiame darbus – Kauno chorui ieškome naujo vado, šį kartą – drauge su kauniečiais!“ – praneša vykdomoji projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Jau netrukus TV3 televizijos, kuri šį projektą transliuos po Naujųjų, interneto svetainėje bus patalpinta balsavimo anketa su kandidatais į šį garbingą postą. Vienas balsavimo laukelis liks nepažymėtas – savo kandidatą, neradę mėgstamo išvardintųjų sąraše, galės įrašyti kauniečiai, TV3 televizijos žiūrovai.

Balsavimas prasidės lapkričio 20 dieną. Balsavimą tiesioginiame eteryje paskelbs projekto „Šok su manimi“ vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. Balsuoti kauniečiai galės iki gruodžio 1 dienos.

Savo dalyvavimą projekto „Chorų karai“ antrajame sezone sutartimi yra patvirtinęs Kauno valstybinio muzikinio teatro solistas Liudas Mikalauskas. Jis vadovaus Tauragės miesto chorui. Apie tai žiniasklaidą ir žiūrovus TV3 televizija informavo oficialiu pranešimu spaudai praėjusią savaitę. Su kitų regionų vadais televizijos prodiuserių kompanija „Just.TV“ vis dar vykdo derybas, planuojama, kad „Chorų karuose“ dalyvausiančių garsenybių sąrašas bus paskelbtas iki Šv. Kalėdų.

Antrajame „Chorų karų“ projekte, kaip ir pirmajame, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

Galingieji „Chorų karai“ – po Naujųjų per TV3.

Zaliukas November 17 2010 1,360 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.