Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Seksualumo nenumarino net motinystė

Seksualumo nenumarino net motinystė
TV3 laida „Top 10“ (19 val. 10 min.) nepristinga temų rinkimams. Šįkart žiūrovams buvo pasiūlyta balsuoti už vieną iš dešimties laidos rengėjų parinktų seksualiausių Lietuvos mamų.

Dešimtuke – du vaikus auginančios dainininkės Asta Pilypaitė, Eva ir grupės „Funky“ vokalistė Beata Judickienė, kurios karjerai netrukdė nei nėštumas, nei motinystė.

LNK laidos „Lalaila“ vedėjo asistentė Genutė Žalienė filmavosi iki paskutinių nėštumo mėnesių, o dabar motinystę vadina didžiausiu atpildu už nėštumo metu patirtus vargus.

Ingrida Martinkėnaitė grupės „69 danguje“ ilgai nepaliko laukdamasi dukrelės, o ją pagimdžiusi vėl pasirodė scenoje, didžiuodamasi, kad motinystė nepakenkė jos grožiui.

Prodiuserio Kristupo Krivicko žmona ir dukrelės Atėnės mama Jurgita, atrodo, jau irgi įrodė, kad tekėjo ne iš išskaičiavimo. Buvo nominuota ir „gelbėtoja“ Justė Milušauskienė, po skandalingų skyrybų ramiai auginanti du vaikus. LNK laidos „Dviračio šou“ vedėja Kristina Savickytė-Damanskienė irgi nesiskundžia, kad judrios dvynukės dukterys kenkia jos karjerai ar trukdo puoselėti grožį.

Žurnalo vyrams sekso reikalų ekspertė Milda Bartašiūnaitė taip pat rado laiko motinystei.

Zaliukas January 29 2007 2,053 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.