Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„24 valandose“ – dingusio aukso byla

„24 valandose“ – dingusio aukso byla
LNK laidos „24 valandos“ žiūrovai susipažins su dar vienu komandos nariu Petru Kolyško, buvusiu vyresniuoju komisaru, kuris ketvirtadienio laidoje tirs dingusio aukso bylą.

Per Vėlinių savaitgalį su vyru išvykusi į Londoną aplankyti artimųjų, grįžusi pradinių klasių mokytoja rado apiplėštą savo nuosavą namą. Apie jos išvyką žinojo tik keli artimiausi žmonės. Įtarimas krenta ir ant ne kartą už vagystes teistų brolių, gyvenančių tame pačiame miestelyje. Patyręs pareigūnas Petras greitai nustato kelis policijai iki tol nežinomus faktus, kurie gali turėti lemiamos įtakos, tiriant dingusių papuošalų bylą.

Petro padedama Birutė ir pati imasi privataus detektyvo darbo. Ar vainikuos sėkmė aukso paieškas vietiniuose lombarduose?

Buvusiam vyresniajam komisarui tenka ne tik tirti vagystę, bet ir imtis psichologo vaidmens. Įsilaužimo sukrėsta moteris sako besijaučianti taip, tarsi jos namus būtų aplankiusios piktosios dvasios.

Zaliukas November 18 2010 1,401 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.