Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kuris kris pirmas?

Kuris kris pirmas?
Į pirmąjį finalą „Tango TV“ muzikinio realybės šou „Dangus II“ (20 val. 30 min.) dalyviai keliaus susikaupę lyg pirmokai į rugsėjo 1-osios šventę. Susiimti juos privertė prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Patrakusius, lyg pirmą kartą gimdytojų namus palikusius dalyvius didžiojo savaitės finalo išvakarėse Samas auklėjo kaip tikras tėvas. Jo paskaita apie kalbos kultūrą ir rūkymo žalą truko kone pusantros valandos.

Po to bent pusė dalyvių pasižadėjo neberūkyti ir maždaug tiek pat skambino į namus tėvams - atsiprašyti, kad pirmąsias dienas prie televizoriaus ekrano jiems teko rausti klausantis nenutrūkstamo savo atžalų keiksmažodžių srauto.

Kovoti dėl išlikimo šiandien teks Fantomu tapusiam Vaidui Dzežulskiui. Ir kažkam iš penkių laimingųjų, po pirmosios dalyvių perklausos gavusių teisę dalyvauti savaitės finale. Daugumą jų dabar kamuoja dvilypiai jausmai - džiaugsmas, kad galės pasirodyti žiūrovams, ir baimė, kad dėl to rizikuoja iškristi.

Pagal realybės šou taisykles buvo išrinkti net trys Fantomai. Kartu su Vaidu į juodąjį sąrašą kolegų sprendimu pateko Dalia Rimkutė ir Eglė Račkauskaitė.

Mažosios Fantomų perklausos metu „Dangaus II“ šeimininkas Vytautas Šapranauskas paaiškino, kad dangus be blondinės - E.Račkauskaitės jau būtų nebe dangus. Eglė lengviau atsipūtė - jai atrodė nepaprastai gėdinga apvilti artimuosius.

Dar vieną savaitę, kad turėtų laiko įrodyti, jog gali tobulėti, iš Šapro gavo ir D.Rimkutė. Viską suskaičiavus liko aišku, kad Fantomu lemta tapti panevėžiečiui Vaidui, kuris dar per pirmąjį kolegų balsavimą būti Fantomu pasisiūlė pats.

Zaliukas February 03 2007 1,629 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.