Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Naisių vasara 2“ - bus vestuvės, nebus laidotuvių

„Naisių vasara 2“ - bus vestuvės, nebus laidotuvių
Tamsų pirmadienio vakarą lietuviškų patiekalų restorane, įsikūrusiame kaimiškoje aplinkoje, pristatytas TV3 serialo „Naisių vasara“ antrasis sezonas. „Bus meilės, nemeilės, intrigų, suktybių. Nėra nė vienos mirties, yra vestuvės, tik nesakysiu kieno“, - pristatydamas antrąjį serialo sezoną pasakojo jo režisierius Saulius Balandis. Naisių kaime antrą vasarą iš eilės filmuoto filmo serijos pailgėjo, bet jo dvasia ir nuotaika liko tokia pati.

Anot serialo kūrėjų, „Naisių vasara“ tapo ne tik mėgiama Lietuvos žiūrovų, bet ir per internetą stebima net 65 užsienio šalyse gyvenančių tautiečių.

Kaimo gyvenimą gvildenančio serialo komandoje dirba apie 20 žmonių. Filme vaidina aktoriai: Agnė Grudytė-Guobienė (Eli), Aurimas Žvinys (Pijus), Rimas Bagdzevičius (Gediminas), Velta Anužienė (Sigita), Vaida Kavaliauskaitė (Jurga), Elida Dubinskytė-Šimaitė (Auksė), Sigitas Jakubauskas (Žiniuonis), Gabija Ryškuvienė (Erinija) ir kt. Jame filmavosi ir apie 300 Naisių kaimo gyventojų.

Anot serialo mecenato verslininko Ramūno Karbauskio, kaimas, kuriame kuriamas serialas, per dvejus metus išgražėjo, tapo pavyzdiniu.

Jis dėkojo vietiniams gyventojams, kurie ne tik tapdavo aktoriais, bet ir turėdavo iškęsti nemažai su filmavimais susijusių nepatogumų.

„Tai į trobą įeiti negalima, tai triukšmo kelti, tai darbus nudirbti trukdome, bet žmonės nesiskundė“, - ryšį su naisiečiais tikina užmezgę aktoriai.

R.Karbauskis pasakojo turįs su „Naisių vasara“ susijusių daug ambicingų planų. Planuojama įkurti serialo aktorių trupės teatrą, kuris po Lietuvą keliautų ir rodytų tik Lietuvos rašytojų sukurtų pjesių pastatymus. Bus rengiamas ir antrasis Naisių muzikos festivalis. Jis, kaip ir šių metų liepą vykęs, bus be jokio alkoholio.

Taip pat sukurta visa serija „Naisių vasaros“ pieno produktų, kurių pelno dalis bus skirta filmų vaikams kūrimui. Pirmasis jų turėtų būti statomas lietuviškų stebuklinių pasakų motyvais.

Zaliukas December 15 2010 1,654 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.