Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vaikai kritikuoja: popžvaigždžių drabužiai per daug atviri, o kulniukai per aukšti

Vaikai kritikuoja: popžvaigždžių drabužiai per daug atviri, o kulniukai per aukšti
“Per atviri jūsų kostiumai, per daug suspausta viskas“, - grupės “69 danguje“ aprangos stilių įvertino dvylikametis Lukas Žavlovskis. Kitiems “Vaikų balso“ komisijos nariams kliuvo per aukšti merginų kulniukai ir tai, kad jos dainuoja pagal fonogramą. “Jis tą koją kažkaip išsuka ir ją keistai judina. Man tas nepatiko“, - apie “Sel“lyderio Egidijaus Dragūno manierą mušti koja ritmą pareiškė kita komisijos narė Ieva Gražytė. Taip antradienį buvo filmuojamos pirmos dvi naujos TV3 projekto“Vaikų balsas 2011“ laidos.

Kasmetiniai vaikų mėgiamiausių dainininkų, muzikos grupių rinkimai šiemet įgijo naują formatą. Nuo sausio pradžios kiekvieną penktadienį bus transliuojamos laidos, kur bus renkami lietuviškos scenos vaikų favoritai.

Laidos metu savo nuomonę galės išsakyti TV žiūrovai, o per filmavimus ją jau išsakė didžiulį konkursą laimėjusi išrinktųjų komisija.

Ją sudarė penki vaikai: Domas ir Kipras Junčos, I. Gražytė, Jekaterina Masalskaja, L. Žavlovskis. Jie vertindami Lietuvos muzikos grupes žodžių į vatą nevyniojo.

Be jau minėtų griežtų pasisakymų, jų kritikos strėlės smigo ir į grupę “Yva“ (per daug nuogo kūno, scenoje ne šoka, o raitosi), į “Kastaneda“ (kodėl juodai apsirengę, kelnės per daug nusmukę) ir t.t. Kliuvo ir už per mažai šventinę aprangą, ir už nebendravimą su publika, ir už prastą choreografiją. Lietuvos muzikos žvaigždės tokios naiviai atviros ir griežtos kritikos seniai nebuvo girdėjusios.

Įsismarkavusius jaunuosius žiuri narius tramdė laidos vedėja Neringa Čereškevičienė. “Prašau pasirodymuose įžvelgti ne tik blogus, bet ir gerus dalykus“, - ragino ji.

Dėl Lietuvos vaikų mylimiausios grupės vardo susikovė šiosgrupės: „69 danguje“, „Yva“, „Sel“, „Kvinta“, „Studentės“, „Pikaso“, „InCulto“,„Timohi“, „Delfinas“ Stano ir vaikų studija „Džimba“, „Kastaneda“, Bjelle ir “Peru“,Kauno šampaninis choras. Šios grupės buvo dažniausiai minimos „Vaikų balso2011“ balsavimo biuleteniuose-siūlymų anketose.

Zaliukas December 22 2010 1,804 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.