Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Įdomybės: vienas žmogus dviejose vietose

Įdomybės: vienas žmogus dviejose vietose
TV3 laidos „Juokovizija“ (20 val. 45 min.) gerbėjų laukia antrasis Lietuvos humoro čempionato pusfinalis. Žinomas liaudiško humoro kolektyvas „Dzyvų dzyvai“ kausis su televizijos vilkų duetu „Senis ir Jūra“. Senis - Raimondas Bingelis buvo gerokai susirūpinęs, kad juoko frontą prieš „Dzyvų dzyvus“ jam teks atlaikyti vienam, nes Jūra - Džiugas Siaurusaitis tą vakarą turi vaidinti Lietuvos akademiniame dramos teatre.

„Tačiau išradingasis Džiugas ir šįkart rado išeitį. Jis apskaičiavo, kad spektaklyje „Elitas“ jo personažas scenoje pasirodo maždaug su pusvalandžio pertrauka. Tad suvaidinęs vieną epizodą Džiugas šoks į automobilį ir lėks į „Pramogų banką“, tiesioginę „Juokovizijos“ transliaciją“, - pranešė laidos vedėjas Mindaugas Sėjūnas.

„Turėčiau kaip tik pataikyti į trečiąjį pusfinalio turą, - skaičiavo Dž.Siaurusaitis. - Elvio šukuosena pasidabinęs kroatų advokatas Fabricijus Puba, kurį vaidinu teatre, - tinkamas personažas „Juokovizijai“. Po trumpo pasirodymo TV3 eteryje Džiugas tikisi spėti dar grįžti į sceną.

O tarpu „Senio ir Jūros“ varžovai „Dzyvų dzyvai“ tokių sudėtingų planų nerezga. Bet apie superfinalą dzūkai svajoja - Lazdijų spaudoje jie jau užsakė straipsnius, raginančius palaikyti kraštiečius SMS žinutėmis ir skambučiais.

Zaliukas February 08 2007 1,551 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.