Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos talentus“ laimėjo akordeonistas Martynas

„Lietuvos talentus“ laimėjo akordeonistas Martynas
Sekmadienio vakarą vykusiame „Lietuvos talentų“ finale, kurį transliavo TV3, pergalę šventė akordeono virtuozas Martynas Levickis. Jis laimėjo pagrindinį prizą - 10 000 eurų. Surinkęs per 7000 žiūrovų balsų, jis keliais tūkstančiais atsiplėšė nuo antrąją vietą iškovojusios Bjellės ir „Peru“. Trečioji liko oro akrobatė Karolina Stanionytė.

Londono karališkoje muzikos akademijoje studijuojantis akordeonistas išgirdęs, kad laimėjo projektą, neteko amo. „Nežinau, ką pasakyti, nežinau...“, - sutrikęs kartojo jis.

Daugelio tarptautinių konkursų laureatas dalyvavo ir praėjusiame „Lietuvos talentų“ sezone, bet tada jam nepavyko pasiekti finalo. Manoma, kad koją pakišo pasirinkti per sudėtingi ir daugumai žmonių menkai pažįstami kūriniai. Šiemet M.Levickis iš klaidų pasimokė. Finale atliktame popuri buvo galima išgirsti ne tik klasikinius kūrinius, bet ir populiariuosius „Tris milijonus“.

Šių metų „Lietuvos talentų“ finalas buvo daug spalvingesnis nei pirmojo sezono. Tada dauguma finalistų buvo šokių kolektyvai. Šiemet jėgos skristėsi priešingai - dauguma dainavo.

Tarp dešimties paskutinę laidą pasiekusių dalyvių buvo dvi solistės, du solistai, dvi muzikos grupės, instrumentalistas, instrumentinis kolektyvas, akrobatė ir tik viena šokių grupė.

Beje, jau antrą sezoną „Lietuvos talentus“ laimi solo atlikėjas. Šių metų nugalėtoją M.Levickį sveikino ir praėjusių metų laimėtojas dantimis grojantis Mikas Stankevičius.

Zaliukas January 17 2011 1,404 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.