Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

I.Jankauskaitės namuose – dvigubas džiaugsmas

I.Jankauskaitės namuose – dvigubas džiaugsmas
Aktorę ir TV projektų vedėją Ingą Jankauskaitę ir jos vyrą notarą Marių Stračkaitį aplankė dvigubas džiaugsmas. Šeima pasipildė iškart dviem naujais nariais. Praėjusią savaitę I. Jankauskaitė pagimdė dvynius - mergaitę ir berniuką.

Sausio 20 dieną aktorei Ingai Jankauskaitei ir jos vyrui, notarų rūmų prezidentui M. Stračkaičiui gimė ilgai laukti dynukai, rašo portalas moteris.lt. Sausio 10 dieną I. Jankauskaitei sukako 30-imt. Nedaug trūko, kad dvyniai gimtų per mamos jubiliejų - pasak porai artimo šaltinio, aktorė turėjo gimdyti sausio 11 dieną.

Nuo šiol garsią aktorę galima vadinti ir daugiavaike motina, nes iš pirmos santuokos su kino centrų tinklo direktoriumi Gintaru Plytniku ji jau augina sūnų Kostą.

Aktorė dar nėštumo pradžioje yra užsiminusi, jog pagimdžiusi į darbus stačia galva nepuls. Moteris planuoja atsidėti motinystei ir į teatrą ar televiziją mažiausiai metus grįžti neplanuoja.

I. Jankauskaitė ir notaras M. Stračkaitis susituokė 2010 metų balandžio pabaigoje. Maždaug tuo metu aktorė ir pradėjo lauktis išsyk dviejų atžalų. Po vedybų ji iš sostinės persikėlė gyventi pas vyrą į Klaipėdą. Čia jos sutuoktinis dirba viename notarų biurų.

Zaliukas January 26 2011 1,876 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.