Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

N.Narmontaitė pratinasi ne tik prie naujo įvaizdžio, bet ir neįprasto amplua

N.Narmontaitė pratinasi ne tik prie naujo įvaizdžio, bet ir neįprasto amplua
Naujame seriale „Kelias namo“ žinoma aktorė Nijolė Narmontaitė pasirodys neįprastu amplua: jos vaidinama veikėja Vida tiek daug kalbės, kad bus sunku atsistebėti – kada ji spėja oro įkvėpti? Dėmesį prikaustys ir praėjusių metų pabaigoje pakeistas Nijolės įvaizdis – dar neseniai brunete buvusi moteris pasišviesino plaukus.

Pakeitusi įvaizdį, aktorė sulaukė daug komplimentų. Ji pasakoja, kad ne vienas žmogus dabar prisipažįsta anksčiau nė nedrįsdavęs prieiti, pakalbinti – Nijolė atrodė gan atšiauri. Šviesūs plaukai sušvelnino moters bruožus.

„Kūrybinei grupei palengvėjo, kai pamatė, kad tapau šviesiaplaukė. Plaukų spalva iškart diktuoja kitokį personažo charakterį, – šypsosi aktorė. – Seriale „Emilija“ mano herojė buvo dama su juoda skrybėle ir kalbėjo lėtai, ramiai. O dabartinė veikėja šneka kaip iš kulkosvaidžio, pati paklausia – pati atsako. Vida – teigiamas personažas, bet iš jos širdies gerumo gimsta toks įkyrumas, kad man iš šalies ji net ima atrodyti neigiama.“

Aktorė serialo „Kelias namo“ kolegomis itin patenkinta. „Didelis malonumas dirbti su profesionalais. Anksčiau man yra tekę filmuotis su žmonėmis iš gatvės. Tekdavo juos mokyti“, – teigė N. Narmontaitė.

Aktorė visa širdimi pritaria šio televizijos filmo ekologinėms intonacijoms: „Jei ką nors galime padaryti, tai ir darykime, ženkime tą žingsnį, pakirbinkime žmones. Ekologiniai klausimai yra aktualūs. O serialas – vienas iš būdų kalbėti.“

Serialo „Kelias namo“ vaidmenis kuria visas būrys žvaigždžių: Liubomiras Laucevičius, Mindaugas Capas, Saulius Balandis, Šarūnas Banevičius, Dalia Morozovaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Adrija Čepaitė, Ridas Jasiulionis ir kiti.

Serialą iš dalies finansuoja Europos regioninės plėtros fondas. Serialą remia Lietuvos aplinkos ministerija.

„Kelias namo“ – nuo vasario 3 dienos pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3.

Zaliukas January 26 2011 1,790 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.