Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Aktorius Banevičius dėl vaidmens pramoko lotynų kalbos

Aktorius Banevičius dėl vaidmens pramoko lotynų kalbos

Aktorius Šarūnas Banevičius kurdamas serialo „Kelias namo“ personažą Gintą, kuris zylutės nenuskriaus, pajuto, kad ir gyvenime tampa vis draugiškesnis gamtai. Jau ne pirmame televizijos filme vaidinantis Š. Banevičius tikina, kad tokių metamorfozių, kokias patiria pastaruoju metu, nė negalėjo tikėtis.

„Jei man kas nors prieš 5 metus būtų pasakęs, kad įkūnysiu jaunuolį gerietį, lakstysiu po miškus ir gelbėsiu išbadėjusius žvėrelius, būčiau atsakęs nemandagiai. Juk anksčiau vaidinau tik neigiamus personažus“, – šypsojosi aktorius.

Jis pasakojo, kad niekada nevaidina to, ko jame nėra.

„Vadinasi, jei čia vaidinu, tai ir tam tikro naivumo, ir jaunatviško maksimalizmo man nestinga. Gal tik drąsos tiek neturiu, kiek mano kuriamas personažas. Jis tikisi pakeisti pasaulį. Labai smagu tokius žmones vaidinti, nes realiai jų nėra, – teigia Š. Banevičius, kuriam tenka mokytis ne tik scenarijų, bet ir lotyniškų žodžių. – Jau žinau, kad lophodermium pinastri – pušų spygliakritis.“

Gal, susigyvenęs su personažu, ir ekologines idėjas aktorius prisijaukino?

„Tikrai nebuvau iš tokių, kurie rūšiuoja šiukšles ir nerimauja dėl pasaulinio atšilimo. Bet tik dėl informacijos stokos. Dabar mano požiūris pasikeitė. Anksčiau buvau įsitikinęs, kad niekas manęs nenuvarytų žiemą į mišką, bet žiūrėk – per didžiausius šalčius važiuoju, vežu maistą žvėrims ir paukščiams“, – sako serialo apie ekologiją aktorius.


Zaliukas February 03 2011 1,411 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.