Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atlanta debiutuoja seriale „Moterys meluoja geriau“

Atlanta debiutuoja seriale „Moterys meluoja geriau“

Populiariausiame TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ įvyks ilgai lauktas debiutas. Čia pasirodys naujas, bet jau garsiai nuskambėjęs personažas – smulkutė, simpatiška blondinė Ramunė, kurią vaidina dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta.

Pirmąsyk gyvenime atsidūrusi serialo filmavimo aikštelėje, Atlanta iškart gavo... pavalgyti. Mat pagal scenarijų jos personažas susitinka su astrologu Vaidotu (akt. Tomas Kliukas), o tas iš karto vedasi į braziliškos virtuvės restoraną.

Aplink nuo skanėstų padėklai lūžo, tačiau dainininkė iš jaudulio nė kąsnelio negalėjo praryti. Širdis daužėsi, burna džiūvo. Nors ne vieną kartą ji turėjo daugybę išskirtinių pasirodymų scenoje ir įvairių kūrybinių debiutų, ši patirtis jos gyvenime visiškai nauja.

„O taip norėjosi pabandyti vaidinti! Nors, žinoma, buvo baisoka – aplink vieni profesionalai, o aš naujokė. Nerimavau, kaip man seksis. Bet po filmavimo režisierius Sigitas Račkys linksmai pasiteiravo prodiuserio, kur šis mane slėpė, kodėl anksčiau neparodė. Supratau kaip gerą įvertinimą ir šiek tiek lengviau atsikvėpiau“, – pasakojo Atlanta.

Populiari dainininkė gavo ne tik restoranuose filmuotis – teko jai vidury gatvės, tiesiog ant važiuojamosios dalies, pargriūti. Ką darysi, jei jos įkūnyta herojė neatidi, po mašinos ratais dukart per dieną gali palįsti.

„Filmavomės prie prekybos centro, savaitgalį, ten dar kaip tik gyvūnų paroda vyko – žodžiu, žmonių apstu, o čia padangos sucypia – ir aš „partrenkta“ guliu. Daug kam parūpo iš arčiau pasižiūrėti, kas atsitiko... Ir filmavimo grupės žmonės pripuolė, kvailioja, juokina, o aš guliu ir iš paskutiniųjų valdausi, nes, kol režisierius nepasakė „nufilmuota“, negaliu kvatoti“, – prisiminė dainininkė.

Ar jos heroję mašina nutrenkė mirtinai, ar išsiblaškėlė tik trumpam prarado sąmonę, paaiškės vėliau.


Zaliukas February 03 2011 1,489 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.