Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Sekmadienį – pirmoji „Giminių po 20 metų“ serija

Sekmadienį – pirmoji „Giminių po 20 metų“ serija

Sekmadieniais Lietuvos televizijos eteryje rinksis „Giminės“. Bus parodyta 12 naujų legendinio daugiaserijinio lietuviško televizijos filmo serijų. Kas pasikeitė „Giminių“ padangėje praėjus dvidešimčiai metų?

Kovo 6 d. 21.15 val. bus parodyta pirmoji serialo tęsinio „Giminės po 20 metų“ serija. Atrodo, dar taip neseniai švęstas giminės patriarcho Liongino Šepučio aštuoniasdešimtmetis, o jau pralėkė dvidešimt metų. Ir vyriausiam jo sūnui Antanui (akt. Antanas Šurna) jau septyniasdešimt. Ar gali būti prasmingesnė ir gražesnė proga susieiti visai giminei? Ir suvažiuos, žinoma.

Sesuo Milda (Elvyra Piškinaitė) su vyru daktaru Arvydu Baltinu (Vytautas Rumšas), jų duktė Emilija (Edita Zizaitė) su vyru turtingu verslininku Liaudansku (Robertas Aleksaitis) , brolis Juozas (Petras Dimša) su žmona Birute (Lilija Žadeikytė), dėdė Vytautas (Vytautas Paukštė), pusbrolis Saulius (Saulius Mertinas) su žmona Angele (Ilona Balsytė), kunigas Darius (Giedrius Arbačiauskas)... Jau nekalbant apie Šepučių giminės jaunimo būrį.

Bet ne tik giminės suvažiuos, o ir draugai bendražygiai – geležinkelietis Jogaila (Gediminas Girvainis) ir cirko artistas Marijanas Zigizmundas (Rimgaudas Karvelis).

Bus dainų, šokių ir fejerverkų. Tačiau liks skaudus krislas širdyse – jubiliato Antano Šepučio paviešinta skriauda ir neteisybė. O šalia – jaunų žmonių išgyvenimai dėl nepasverto lengvabūdiško poelgio.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.