Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 laidoje „Skubi pagalba 112“ naujas vedėjas – aktorius R. Bagdzevičius

TV3 laidoje „Skubi pagalba 112“ naujas vedėjas – aktorius R. Bagdzevičius

Šį sekmadienį, kovo 20-ąją, 18.00 val. TV3 atkuriamosios dokumentikos laidoje „Skubi pagalba 112“ debiutuos naujas vedėjas, žinomas aktorius Rimantas Bagdzevičius. Jis pakeis kolegą Rolandą Boravskį, kuris visą dėmesį sutelks į vieną pagrindinių vaidmenų populiariame TV3 seriale „Pasmerkti“.

R. Bagdzevičius prisipažįsta, kad yra ištikimas šios laidos žiūrovas: „Tokia laida, be jokios abejonės, yra reikalinga, kadangi ne tik parodo, kas buvo, bet ir pavyzdžiais pamoko, kaip reikėtų elgtis vienoje ar kitoje sudėtingoje situacijoje, kurioje paprastas žmogelis tiesiog sutriktų.“

Pasak aktoriaus, atkuriamoji dokumentika – žanras, vertas ypatingos pagarbos, nes tokias laidas kuriantys žmonės turi iš naujo, antrąsyk pereiti ugnį ir vandenį.

Beje, tik iš pirmo žvilgsnio vedėjo darbas laidoje „Skubi pagalba 112“ gali atrodyti paprastas. Iš tikrųjų čia nestinga adrenalino, nes filmuojama gaisrinėse, kur kiekvieną akimirką gali užkaukti sirenos. Tada aplink imtų lakstyti ugniagesiai, pajudėtų dekoracijomis tarnaujantys automobiliai.

„Skubi pagalba 112“ su Rimantu Bagdzevičiumi – sekmadieniais 18.00 val. per TV3.
„Pasmerkti“ su Rolandu Boravskiu – pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.10 val. per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.