Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Iš gyvenimo savo noru pasitraukė ilgametis laidų vedėjas A.Dautartas

Iš gyvenimo savo noru pasitraukė ilgametis laidų vedėjas A.Dautartas

Sekmadienį, kovo 20 d., apie 22.15 val. Kaune savo noru iš gyvenimo pasitraukė ilgametis radijo ir televizijos laidų vedėjas Aurimas Dautartas. Pasak DELFI liūdną žinią patvirtinusio artimo A. Dautarto draugo fotografo Ramūno Talučio, artimiesiems ši žinia buvo visiškai netikėta: „Visiems tai yra didžiulis šokas.“

R. Talučio žiniomis, bičiulis nesirgo jokia tokį poelgį paskatinti galėjusia liga, tačiau savižudybės priežastys artimiesiems yra žinomos: „Nenorėčiau apie tai kalbėti viešai, bet priežastys mums žinomos“.

„Turbūt nėra gražu postinti tokias naujienas ir tikiuosi neatsiras žmonių, kurie spaus „patinka“, bet toks yra gyvenimas. Šią naktį netekome „Ultra Vires“, kitų radijo stočių laidų, TV, renginių vedėjo ir šiaip labai šaunaus žmogaus Aurimo Dautarto. Tebūnie jam lengvas kelias anapus ir stiprybės jo tėvams ir šeimai“, - liūdnomis naujienomis pasidalijo kolega ir bičiulis Audrys Kriščiūnas.

35-erių A. Dautartas iš gyvenimo pasitraukė pasikoręs namuose. Pirminėmis žiniomis, atsisveikinimo laiško velionis nepaliko.

Išgarsėjęs kaip laidos „Dar ne vakaras“ vedėjas A. Dautartas buvo dažnai girdimas įvairių radijo stočių eteryje, buvo daugybės skirtingų TV laidų vedėjas, dažnai buvo kviečiamas vesti renginius. Pastaruoju metu radijo stotyje „Kauno fonas“ dirbęs A. Dautartas kartu su praėjusį rudenį žiedus sumainiusia antrąja žmona Viktorija gyveno Kaune.

Prieš daugiau nei dešimt metų A. Dautartas buvo vedęs tuo metu itin populiarią televizijos laidų vedėją Eladą, su kuria susilaukė dukters Gustės, tačiau šeimos gyvenimas nesusiklostė, pora išsiskyrė. Naują šeimą užsienyje sukūrusi Elada dukrą išsivežė į užsienį - su mergaite retai matęsis A. Dautartas ne kartą viešai pasakojo dėl to išgyvenantis, tvirtino nematantis gyvenimo prasmės, kad negali matytis su dukra.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.