Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ketvirtadienio vakaro nuotaika nuo šiol „dzin“!

Ketvirtadienio vakaro nuotaika nuo šiol „dzin“!
Šį vakarą 20 val. 45 min. TV3 pristato naują humoro programą „Dzin!“ Jos vedėjai - žinoma aktorė Asta Baukutė ir eterio naujokas aktorius Laisvūnas Raudonis.

Felicija (A.Baukutė) ir Zenonas (L.Raudonis) susituokę jau 13 metų. Ji prieš 10 metų atvyko iš provincijos į sostinę ir dirba grožio salone. Felicija kerpa ponias ir žino visas aukštuomenės paskalas. Aukštaitis Zenonas - taksistas ir žino visas vyrams rūpimas naujienas. Didžiausia Felicijos svajonė - patekti į moterų žurnalo viršelį. Labiausiai moterį skaudina tai, kad vyrui visa tai - „dzin“. Bendraudami su klientais, Felicija ir Zenonas išgirsta daugybę istorijų. Jie jas pristatys ir komentuos, o siužetuose vaidins Vitalijus Cololo ir „Ambrozijos“ kompanija - Kęstutis Matelis, Violeta Mičiulienė, Jonas Budziliauskas, Giedrius Viduolis ir kiti.

Kai kuriuos personažus vaidins ir A.Baukutė su L.Raudoniu. Felicija ir Zenonas laidą ves ne studijoje, tačiau ir kirpykloje, automobilyje, namuose, gatvėje, parduotuvėje, svečiuose. Šį vakarą pora prakaituos sporto klube. Mat per fotosesiją išlindo jų figūros trūkumai.

Laidoje save vaidins ir žinomi žmonės. Šį vakarą sužinosime, kokia ištikima ir atsidavusi Liveta Kazlauskienė liko net tuomet, kai jos vyras išgarsėjo labiau nei ji. Kitas siužetas - apie seksualias slauges, kurios savo apvalumais kels pacientus kone iš mirusiųjų.

Zaliukas February 22 2007 1,812 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.