Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

G.Alijeva ves LNK laidą „24 valandos“

G.Alijeva ves LNK laidą „24 valandos“

Po dviejų metų pertraukos į LNK televiziją grįžta viena žaviausių laidų vedėjų Lietuvoje – dainininkė Goda Alijeva. Nuo antradienio moteris pradeda vesti LNK aktualijų laidą „24 valandos“. „Laida taps šiltesnė, pozityvesnė, moteriškesnė, juk laidos vedėja moteris duoda kitokį atspalvį, - sako Goda Alijeva. – Keliame ir kelsime problemas tam, kad galėtumėme jas išspręsti, o ne tik kalbėti“.

Pasak moters, šis jos pasirodymas per televiziją bus kitoks nei ankstesni. „Esu mama ir mano požiūris į daug ką pasikeitė. Man rūpi tai, kas vyksta mūsų šalyje, rimtai žiūriu į Lietuvos ateitį, nes čia augs mano dukrelė“, - sako „24 valandos“ vedėja.

Goda sako, kad bandys įrodyti žiūrovams, jog gali būti ne tik pramoginių laidų vedėja. „Noriu įsitraukti į šalies visuomeninį gyvenimą“.

Goda tikina, kad į televiziją grįžta puikiai nusiteikusi, bet šiek tiek nedrąsiai. Jos dukrytei Tėjai gegužę bus vieneri. Moteris prisipažįsta, kad į pirmuosius bandymus filmuotis ji atvažiuoja kartu su dukrele.

„Lai ugdosi“, - šypsosi moteris.

Goda jau ne pirmą savaitę stebi „24 valandų“ kolegų darbą už kadro.

Alijevų šeima netrukus iš Kėdainių turėtų persikelti į Kauną, iš kurio vyksta laidos „24 valandos“ transliacijos, todėl tai buvo dar vienas akstinas, paskatinęs jauną mamą sugrįžti į televiziją.

„24 valandos“ su Goda Alijeva – antradienį 17 val. 30 min., per LNK.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.