Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Vaikų balso“ superfinalas: Mia trečiąkart pretenduoja į apdovanojimą

„Vaikų balso“ superfinalas: Mia trečiąkart pretenduoja į apdovanojimą

Dainininkė ir naujo TV3 serialo „Kas nori nužudyti Mią?“ žvaigždė Vilija Pilibaitytė-Mia trečią kartą gali gauti „Vaikų balso“ apdovanojimą geriausios metų atlikėjos kategorijoje. Balandžio 25-ąją įvyksiančiame projekto superfinale paaiškės, ar jai pavyks pelnyti daugiau simpatijų nei Eglei Jurgaitytei ar Linai Joy.

„Man smagu būti įvertintai vaikų. Jų balsas visada nuoširdus, o lūpomis kalba tiesa“, – įsitikinusi pastaruoju metu populiarumu besimėgaujanti dainininkė. Nors projekto atrankose Mia sulaukė vaikų komisijos priekaištų dėl per daug seksualių, „Vaikų balso“ scenai nelabai tinkamų, kojinių, ji įvaizdžio keisti nežada.

„Niekada niekam nepataikavau, o ir man nepatinka pataikūnai. Kokia esu, tokia, gal todėl publika mane ir myli“, – sako Mia.

Šį penktadienį paskutinėje „Vaikų balso“ laidoje paaiškės, ar Mia pretenduos ir į metų vaikų dainos laimėjimą. Jos hitas „Apie tave“ varžysis su Bjelle ir PERU kūriniu „Brolužis“, Marijaus Mikutavičiaus „Aš tikrai myliu Lietuvą“, „Olialia pupyčių“ daina „O lia lia pupytės“ ir dainininko Mažo „Emilija“.

Žiūrovų sprendimu dvi dainos keliaus į superfinalą, kuriame jau vietą užsitikrino Atlantos daina „Niekas nebaisu“ ir Laurio Reiniks „Bėgu bėgu“.

„Vaikų balso“ superfinale bus išdalinti aštuoni apdovanojimai. Be metų dainos ir atlikėjos, geriausiais pretenduoja tapti – atrankas įveikusios grupės: „Kvinta“, Bjelle ir PERU, „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi.

Geriausiu atlikėju – Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška-Bartas ir Lauris Reiniks. Dėl geriausio šokėjo titulo varžysis: Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas, „Justas ir Justas“.

Mylimiausia TV žvaigžde pretenduoja tapti: „Chorų karų“ vedėja Jurgita Jurkutė, „Simsonų“ balsas ir „Lietuvos talentų“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis bei „Tu gali šokti“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Dėl „Metų filmo“ varžosi: „Haris Poteris ir mirties relikvijos“, „Bjaurusis aš“, „Alisa stebuklų šalyje“, o geriausia vaikų knyga pretenduoja tapti: J. K. Rowling „Haris Poteris“, Kristinos Gudonytės „Blogos mergaitės dienoraštis“ ir Rimanto Černiausko „Vaikai ir vaiduokliai“.

Nugalėtojus superfinale nulems tik žiūrovų balsai, o pats balsavimas bus nekomercinis.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.