Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vasara su LNK: M.Jampolskis ir Irūna taps TV vedėjų pora

Vasara su LNK: M.Jampolskis ir Irūna taps TV vedėjų pora

LNK televizija – ruošiasi tautiškumo jausmo persmelktam vasaros sezonui, kurio pagrindinė ašis – meilė savo tėvynei. Su šūkiu „Trispalvė vasara“ LNK pristato naują originalų realybės šou „Aš myliu Lietuvą“, vasarą tradiciškai atgimsiantį šiuolaikiniu lietuvišku folkloru tapusį pasimatymų šou „Kitas“, žurnalisto Egidijaus Knispelio parengtą naują tyrimų ciklą „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ ir juokingų vaizdelių laidą „Pričiupom“.

Vasarą taip pat bus rodomas populiarus lietuviškas serialas „Pavogta laimė“ su Lietuvos kino ir teatro žvaigždynu.

Be reguliariųjų laidų ir serialų, LNK rodys ne vieną specialųjį renginį, turintį ilgai puoselėjamas tradicijas – vaikų ir jaunimo muzikos festivalį „Laumės juosta“, „Lietuvos šlagerių karalienės ir karaliaus“ rinkimus ir azartiškąsias „1000 km lenktynes“ iš lietuviškojo pajūrio.

Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis čiumpa juokingų vaizdelių laidos „Pričiupom“ vairą ir visą vasarą žiūrovus juokins pristatinėdami pačius netikėčiausius ir juokingiausius vaizdelius.

„Bus smagu, stengsimės dėl žiūrovų – juokausim, linksminsim, ir pasibučiuosim, jei reikės, - juokiasi Irūna, - Mes per „Žvaigždžių duetus“ vienas kitą taip atradom, kad suprantam iš pusės žodžio“.

Rimtosios žurnalistikos atstovas Egidijus Knispelis vasarą sugrįžta į LNK su antruoju dokumentinių filmų ciklu apie rezonansinius pastarųjų dešimtmečių įvykius Lietuvoje: Medininkų žudynes, Sausio 13-ąją, Mirties bausmės vykdymą Lietuvoje, D. Kedžio ir, A.Bružaitės istorijas, „Tulpinių“ gaują, Draučių kaimo tragediją, prokuroro G.Sereikos, Kiesų ir inspektoriaus S. Piskunovo nužudymų bylas.

Tačiau ateities Lietuvą naujojo realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ dalyviai įsivaizduoja kitokią – be smurto, be skausmo ir su šviesia ateitimi.
Svarbiausias LNK vasaros projektas „Aš myliu Lietuvą“ – tai realybės šou jauniems, išmintingiems ir neabejojantiems savo meilės Tėvynei tikrumu.

Trys tarpusavyje kovojančios komandos aplankys miestus, mažiausius miestelius ir kaimus. Jų tikslas - suburti kuo daugiau žmonių, sujudinti vietos gyventojų sąmonę, prikelti jų tautiškumo jausmą.

Vasaros sezoną vainikuos naujai nuskambėsianti patriotinė daina „Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos“, žiūrovų LNK laidoje „Lietuvos daina“ išrinkta pačia geriausia daina šalyje. Ją eteryje atliks televizijos žvaigždės ir LNK projektų dalyviai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.