Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

M. Starkaus ir V. Radzevičiaus nuotykiai Pietų Amerikoje – vasarą per TV3

M. Starkaus ir V. Radzevičiaus nuotykiai Pietų Amerikoje – vasarą per TV3

„Nuotaikos geros, parengtis – kovinė, – prieš lipdami į lėktuvą, skraidinantį į Frankfurtą, šiandien šypsodamiesi pranešė sporto žurnalistas Vytaras Radzevičius ir televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris Martynas Starkus. – Po kiek daugiau nei 20 valandų turėtume nusileisti Buenos Airėse, o ten jau - kaip Dievas duos. Dar daug nežinios.“

„Kartą Pietų Amerikoje“ – taip pavadinta nauja bičiulių kelionė. Šį dokumentinių laidų ciklą TV3 televizija rodys vasarą.

Šį kartą veiksmas persikels į Argentiną, Braziliją ir Čilę. Keliautojai vėl sės į seną automobilį ir juo planuoja per mėnesį nuvažiuoti beveik 9000 kilometrų.

„Franfurto oro uoste teks laukti apie dešimt valandų – tikimės dar suspėti pamatyti Madrido „Real“ kovą su FC „Barcelona“. O tada jau į Argentiną. Kol kas nežinome, kokiu automobiliu važiuosime, žinia tik, kad tikrai laiko išbandytu. Planų - galybė, lankytinų vietų - taip pat. Viena tokių – lietuvio lakūno Kazimiero Šlapelio paminklas! Bet apie tai jau tiesiai iš ten!“

Karščiausius įspūdžius iš kelionės taip pat skaitykite DELFI portale. Jame bus publikuojamos ir pirmosios nuotraukos.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.