Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Supermiestu triuškinančiai tapo Klaipėda

Supermiestu triuškinančiai tapo Klaipėda

Beveik pusę metų per LNK vykusį televizijos šou „Lietuvos supermiestas“ sekmadienį triuškinančiai laimėjo Klaipėda. Mažesni superfinalo dalyviai - Visaginas ir Marijampolė - garbingai priešinosi, bet jėgos buvo nelygios. Mažasis Visaginas liko trečias, Marijampolė - antra. Laimėtojui atiteko 50 televizorių, kuriuos komanda galės paskirstyti labiausiai jų reikiančioms miesto įstaigoms.

Uostamiestis į kovą metė visas įmanomas pajėgas. Miestui vadovauti TV studijoje ėmėsi pats Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas Kongas. Jo paraginti miestiečiai tiesiog užgulė telefonus.

„Lietuva turi vieną uostą ir gali turėti tik vieną supermiestą“, - jau laidos pradžioje pranašiškai teigė V.Grubliauskas. „Mes privalome laimėti“, - kovingai prieš lemiamą finalą buvo nusiteikęs ir Klaipėdos komandos strategas bei treneris Gintaras Bendžius, kaip jam įprasta, savo miestiečių šou vadovavęs iš užkulisių.

Vos prasidėjus balsavimui, po pirmos reklaminės pauzės, parodyti tarpiniai rezultatai šokiravo konkurentus - už Klaipėdą jau buvo pribalsuota virš 50 000 balsų, o kiti teturėjo vos po 10 000 simpatijų skambučių. Vėliau rezultatai rekordiniu greičiu augo, bet ties Klaipėdos vardu vis būdavo mažiausiai dvigubai daugiau balsų nei prie kitų dviejų pretendentų į pergalę.

Šou gerbėjai taip pat visą laidą galėjo balsuoti ir DELFI portale. Čia rezultatai iš pat pradžių irgi buvo taip triuškinančiai Klaipėdos naudai, kad tik didžiausi optimistai galėjo tikėtis persverti jį. Tačiau didžiausio naujienų portalo skaitytojų prizas iškeliavo į Visaginą! Per 20 000 gyventojų turintis atominis miestas susigriebė ir balsavo virš 40 000 kartų. Tokio aktyvumo nesitikėję klaipėdiečiai paleido internetinę sėkmę iš rankų.

Tiesa, dar vieną prizą jie vis tiek gavo - uostamiestis buvo pripažintas sportiškiausiu miestu.

Visaginas jau laidos pradžioje išsyk metė didžiausią savo kozirį - naująjį diskantą Ilją Aksionovą, kuris atliko rusų žvaigždės Vito hitą.

Marijampolės komandos vadė Irūna Puzaraitė, pažadėjusi atiduoti žiūrovams visą širdį, su „Studentėmis“ žengė į sceną ir pradėjo kovą daina „Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj“.

Klaipėdiečiai nesnaudė ir išmetė talentų kortą - daugkartinius čempionus, šokių kolektyvą „Žuvėdra“. Visaginas atsakė ne ką prasčiau - akloji solistė Lidija sudainavo Lietuvos žmonių su negalia himną „Nepasiduok“. Fone meistriškai skraidė batuto akrobatai. Marijampolė taip pat parodė šokių čempionų porą.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.