Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kodėl sostinėje dega namai?

Kodėl sostinėje dega namai?
LNK eteryje šeštadienį 17 val. 50 min. — nauja pokalbių laida „Dainius“. Šįkart jos tema — „Mano namus padegė“.

„Gyvenantys kai kuriose sostinės vietose žmonės rizikuoja, kad jų kuklus būstas gali būti padegtas. Vertingų sklypų šeimininkai yra nuolat terorizuojami nekilnojamojo turto agentų. Jų politika paprasta: jei neparduodi, lauk gaisro“, — sakė naujos laidos vedėjas Dainius Ožalas.

Laidoje savo istoriją pasakos Irenos ir Stanislavo šeima, kurios namas sudegė. Nekilnojamojo turto agentai jiems nuolat siūlė parduoti namus ir sklypą, bet jų netenkino agentų siūloma pardavimo kaina. Dabar visas šeimos turtas virto pelenais.

Kitas laidos herojus Algirdas taip pat patyrė gaisrą. Nors buvo surasta padegėja ir aptiktas jos ryšys su nekilnojamojo turto agentūra, bylos baigtis juokinga: įtarimai agentūrai dingo, o padegėja sulaukė tik minimalios bausmės.

„Į laidą mums pavyko pasikviesti nekilnojamojo turto agentūros atstovą, kuris atvirai papasakos apie tai, kokius darbo metodus naudoja agentūrų darbuotojai, norėdami priversti turto savininkus parduoti jiems priklausantį namą ar sklypą“, — sakė D.Ožalas.

Bet gal nekilnojamojo turto bendrovėms nupirkus sklypus ir vietoj senų medinių namukų pastačius naujus, modernius pastatus pagražėtų mūsų sostinės veidas? Atsakymai į šiuos klausimus — „Dainiaus“ laidoje.


Zaliukas February 24 2007 1,581 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.