Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

B.Nicholson rudenį išvysime TV eteryje

B.Nicholson rudenį išvysime TV eteryje

TV3 televizija pristato džiugią naujieną visiems Beatos Nicholson gerbėjams – rudenį eteryje startuoja jos laida apie valgio ruošimą ir mėgavimąsi gyvenimu.

„Tokio formato kulinarinio šou mūsų televizijose dar nebuvo, kai rodomas beveik visas gaminimo procesas – nuo produktų pjaustymo iki patiekimo lėkštėse. Laida nebus „išvalyta“ nuo tokių detalių kaip bulvių skutimas ar rankų plovimas – „Beatos virtuvėje“ vyks tai, kas vyksta bet kurio iš mūsų virtuvėje, – pasakoja TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Iš anksto anonsuosime, kokie patiekalai – laidoje jų bus gaminama nuo 3 iki 5 – ir iš ko bus ruošiami. Taigi reikiamų produktų įsigijęs žiūrovas ruoš, o vėliau ragaus tą patį, ką ir Beata, tik kitapus ekrano“.

Kiekviena laida bus teminė, taikoma prie sezono ir prie švenčių. Pavyzdžiui, „Ruošiamės Kalėdoms“, „Vasaros savaitgalis“, „Rudeninis derlius“, „Vaikų gimtadienis“, „Vakarienė su draugais“ ir t.t.

„Ir džiaugiuosi, ir jaudinuosi, kad vesiu kulinarinę laidą. Tikiuosi, kad viskas pavyks taip, kaip noriu – laida bus apie valgio ruošimą ir mėgavimąsi gyvenimu. Kaip sakė viena neseniai sutikta daugelio kulinarinių knygų autorė, filmuotis, ruošti valgį ir kartu būti savimi – pašėlusiai sunkus, bet smagus darbas“, – sakė Beata.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.