Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

BTV vadovaus Kovas ir Elkimavičius

BTV vadovaus Kovas ir Elkimavičius

Koncernui „Achemos grupė“ priklausančio nacionalinio televizijos kanalo BTV vadovu nuo šiandienos paskirtas buvęs TV3 programų direktorius Liutauras Elkimavičius, pakeitęs šiame poste tik keletą mėnesių dirbusį Audrių Lelkaitį. BTV valdybos nariu, atsakingu už plėtrą, paskirtas buvęs LNK kanalo vadovas Paulius Kovas.

Koncerno atstovai, komentuodami ankstesniojo BTV vadovo kalbas, kad šios televizijos realybė nėra optimistinė, trūko išteklių jai ir jos programų kokybei vystyti, tvirtino, kad BTV akcininkai sutarė dėl tolimesnės televizijos perspektyvos. „Priimti pozityvūs sprendimai, kurie leis bendrovei atsigauti ir pakilti“, – Alfa.lt tvirtino vienas akcininkų susirinkimo dalyvis.

P. Kovas tapo koncerno žiniasklaidos holdingo „Balto media“ valdybos nariu, atsakingu už televizijos vystymą, L. Elkimavičius - Baltijos TV generaliniu direktoriumi.

Pasak P. Kovo, jeigu televizija yra pramoga, tai kodėl joje tiek daug vertelgiškumo, smurto ir kraujo? „Esu įsitikinęs, kad dabar pats laikas startuoti kitokiai televizijai ir kitokioms pramogoms,“- sako P. Kovas.

„Ne vieną „šunį“ teko suvalgyti įvairiose Lietuvos televizijose, todėl ir BTV sugebėsiu pateikti naujovių, - Alfa.lt teigė P. Kovas, su kokiais „naujais receptais“ ateina. – Su Liutauru esame geras tandemas, ankstesniuose darbuose tiek vienas, tiek kitas esame pasiūlę kažką naujo, tad teigiamų naujienų bus ir BTV“.

P. Kovas neatskleidė, kokios tai bus naujovės, tačiau žadėjo, kad bendrąja strategine prasme naujienų nuo rudens sezono bus ir BTV. „Savo darbe pritaikysime ir pačią geriausią pasaulinę praktiką, ir dar negirdėtą savo matymą, nes TV rinka vietoje tikrai nestovi“, - tvirtino P. Kovas, vasarą kartu su L. Elkimavičiumi daugiausia dėmesio skirsiantis BTV komandos sustiprinimui.

A. Lelkaitis jau anksčiau yra sakęs, kad nebedirbs vadovo poste. „Esmė paprasta: BTV buvau laikinai. Manęs paprašė laikinai pavadovauti, ir aš tai dariau su turimais ištekliais. Man šis iššūkis buvo labai įdomus ir į situaciją žiūriu labai ramiai, nes viskas vyksta pagal planą. Nematau problemų“, – sakė jis.

Pastaruoju metu šią televiziją paliko keli BTV veidais laikyti laidų vedėjai. Į LNK išėjo žurnalistė Lina Kairytė, į „Lietuvos ryto“ televiziją perėjo ilgametis žinių vedėjas Marius Jančius, laidos „Tarp miesto ir kaimo“ vedėja Vilma Čereškevičienė.

Žiniasklaidos holdingas „Balto media“, priklausantis koncernui „Achemos grupė“, jungia nacionalinį televizijos kanalą BTV, nacionalinį dienraštį „Lietuvos žinios“, „Radiocentro“ stočių grupę ir Jonavos regiono laikraštį „Naujienos“.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.