Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Esi žinomas - skirsiesi viešai

Esi žinomas - skirsiesi viešai
TV3 pokalbių laidos „Su Nomeda“ (17 val. 40 min.) pašnekovai Seimo narys Antanas Bosas ir jo draugė Daina Randers, žurnalistė Margarita Starkienė, šokėja Izabelė Romanovaitė ir dainininkas Mantas Jankavičius žino iš savo patirties - visuomenės dėmesys gali karčiai atsiliepti asmeniniam gyvenimui.

Už žinomo žurnalisto Martyno Starkaus ištekėjusi Margarita iš anksto žinojo, kad išvengti viešumo nepavyks. Ir buvo su tuo susitaikiusi. Kaip ir su tuo, kad anaiptol ne visada apie jų šeimą buvo pasakojami tik gražūs dalykai.

Bet ypač jaunąją moterį slėgė buvimas vyro šešėlyje.

„Nenorėjau būti tik žmona“, - aiškino Margarita. Todėl netrukus po sudėtingų, taip pat viešai aptarinėtų skyrybų moteris susigrąžino mergautinę pavardę. Ir tiki, kad dabar jau niekas neprikaišios, jog karjeros ji siekia naudodamasi vyro pavarde ar ryšiais.

A.Bosas nenorėjo laidos vedėjai N.Marčėnaitei aiškinti, kodėl sugalvojo vaidinti darnią šeimą su buvusia sutuoktine tada, kai šeimos nebebuvo - per savo jubiliejaus šventę.

Bet ir A.Bosas, ir D.Randers mielai pasakojo apie savo puikius santykius. D.Randers tikino suradusi idealų vyrą, kuris ją patraukė humoro jausmu, intelektu ir stiprybe.

Pora pripažino, kad viešumas juos saisto, ir juokavo, kad žmonėms, taip akylai stebimiems kaip juodu, nėra jokių galimybių nusidėti.

Dainininkas Mantas vos prasidėjus „Lietuvos šokių dešimtukui“ ne šiaip sau žadėjo susidoroti su šio projekto vedėjais, jeigu jie nenustos jo vadinti geidžiamiausiu, seksualiausiu ir panašiai.

Toks įvaizdis nepatiko nei jam, nei jo nėščiai žmonai. Dabar Mantas nebeneigia - namuose iš pradžių būta audrų. Malšinti draugo nepasitenkinimą teko ir Manto partnerei Izabelei.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.