Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vasaros vakarai – su talentinguoju „Komisaru Reksu“ per Lietuvos televiziją

Vasaros vakarai – su talentinguoju „Komisaru Reksu“ per Lietuvos televiziją

Aristokratas tarp šunų, neveltui jo tikrasis vardas – Redžinaldas fon Ravenhorstas...Profesionalas tarp kriminalistų, padėjęs išgelbėti ne vieną gyvybę ir atskleisti ne vieną nusikaltimą... Austrijos sostinės simbolis, garsinantis Vieną ne mažiau negu įžymusis valsas... Vaikų draugas ir suaugusiųjų paguoda... Šuo Reksas, kurį televizijos žiūrovai jau daugelį metų pažįsta iš serialo „Komisaras Reksas“.

Rekso gerbėjams Lietuvos televizija turi gerą žinią – nuo liepos 5 dienos žiūrovams bus pristatytos 12 naujausių „Komisaro Rekso“ serijų, nufilmuotų Romoje. Legenda tapusio vokiečių vilkšunio nuotykiai ir žygdarbiai bus rodomi pirmadieniais, antradieniais ir trečiadieniais 18.45 val. per Lietuvos televiziją.

Reksas dirba kriminalinėje policijoje, žmogžudysčių skyriuje. Jautri uoslė, drąsa ir ištikimybė kolegoms policininkams pavertė jį nusikaltėlių siaubu. Ten, kur reikia veikti greitai ir sugauti nusikaltėlį, paslapčia prisėlinti prie ginkluoto žudiko ar apginti savo partnerį, Reksas tiesiog nepakeičiamas. Jau pirmoje serijoje per susišaudymą paplūdimyje gerasis Reksas, gelbėdamas savo partnerį Lorencą Fabrį, gauna kulką. Bet, žinoma, viskas baigiasi laimingai ir šuo vėl tęsia savo misiją. Laisvalaikio akimirkomis Reksas turi savo silpnybių – pavyzdžiui, nugvelbti skanų kąsnelį nuo kolegų, ypač jei tai bandelė su dešrele.

Serialo populiarumas kiekvienais metais auga. Jis įgarsintas jau dešimčia kalbų. Simpatingojo tvarkos ir savo partnerių sergėtojo nuotykius stebi milijonai žmonių daugiau nei šimte pasaulio šalių.

12 naujų „Komisaro Rekso“ serijų – nuo liepos 5 dienos pirmadieniais, antradieniais ir trečiadieniais 18.45 val. per Lietuvos televiziją.

Vaidina Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella, Augusto Zucchi, Martin Weinek, Gertraud Jesserer ir kiti. Režisieriai Marco Serafini, Gerald Liegel.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.