Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK „Neišgalvotuose gyvenimuose“ R.Vilkončių pakeis J.Bareikis

LNK „Neišgalvotuose gyvenimuose“ R.Vilkončių pakeis J.Bareikis

LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ vedėjo estafetę Rolandas Vilkončius perduoda aktoriui, dainininkui Jokūbui Bareikiui. Po pasirodymo LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ ir vaidmens seriale „Pavogta laimė“ nuo naujojo sezono J. Bareikis dar giliau brenda į televizijos vandenis. Nuo šiol jis - gyvenimo būdo laidos vedėjas.

„Kai sulaukiau pasiūlymo vesti laidą televizijoje, iš karto pagalvojau, kad norėčiau būti tik pozityvios, šiltos, gražios, kultūringos laidos vedėjas. „Neišgalvoti gyvenimai“ kaip tik ir yra tokia“, - sako J. Bareikis.

Jei Jokūbas pasakotų apie savo gyvenimą laidai „Neišgalvoti gyvenimai“, pirmiausia pasakotų apie savo šeimą. Jo neišgalvotas gyvenimas – žmona Dominyka, dukros Severija ir Barbora. „Mano gyvenimas ne tik šeima, bet ir darbas. Kadangi esu aktorius, darbo diena nesibaigia sulig išėjimu penktą iš ofiso, su savo mintimis grįžtu namo. Mano gyvenimas – ir mano hobis, mano dainos, mano gitara ir mano fortepijonas“.

Savo gyvenimą „Neišgalvotų gyvenimų“ vedėjas dėlioja iš pačių gražiausių akimirkų: metų mokykloje, jos baigimo, stojamųjų į aktorinį ir naujos euforijos, naujų draugų studijų metais, baigiamųjų, vėliau – brandos ir šeimos sukūrimo.

Jei laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ Jokūbas rengtų siužetą, papasakotų apie Rėjų Čarlzą, legendinį muzikantą, pianistą ir dainininką. „Man šis žmogus, vaikystėje netekęs regėjimo, patyręs daugybę netekčių per savo gyvenimą, sugebėjęs tapti fortepijono Dievu, žvaigžde, kuri darė įtaką „Beatles“, yra pavyzdys ir įkvėpimo šaltinis“, - sako naujasis LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ vedėjas J. Bareikis.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.