Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar verta sudaryti vedybų sutartį?

Ar verta sudaryti vedybų sutartį?
Kaunietei Ingai po skyrybų su pirmuoju vyru atiteko tik skalbimo mašina ir vaiko lova. Tekėdama antrą kartą, moteris nusprendė apsidrausti ir pasirašyti vedybų sutartį. Tačiau paaiškėjo, kad skyrybų atveju jai atitektų toli gražu ne tiek, kiek ji tikėjosi...

Inga su savo sutuoktiniu Dariumi šį vakarą 17 val. 50 min. dalyvaus LNK laidoje „Dainius“, kurią veda D.Ožalas. Laidos tema - „Vedybų sutartis - civilizuotos santuokos požymis“.

Studijoje viešės ir kita pora - Lina ir Egidijus. Kai vaikinas pasipiršo merginai, ji iškėlė sąlygą - turės būti pasirašyta vedybų sutartis. Ar tokiu būdu mergina parodo, jog nepasitiki vaikinu? Ką apie tai mano Egidijus? Atsakymai - laidoje.

Antroji laidos tema - „Kai tu gimei, aš jau buvau vedęs“. „Dainiaus“ studijoje viešės sutuoktiniai Vaida ir Stasys. Stasiui tai - penktoji santuoka. Be to, Vaida už jį jaunesnė net 36 metais.

D.Ožalas kalbins ir kitą sutuoktinių porą - Jūratę ir Leopoldą. Jis už žmoną vyresnis 22 metais.

Ar tokios šeimos gali būti patvarios? Apie tai - pokalbis su psichologu Gediminu Navaičiu.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.