Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV „gelbėtojui“ - Plungės mero kėdė

TV „gelbėtojui“ - Plungės mero kėdė
„Lietuvos ryto“ televizijoje (TV3) šįvakar 20 val. 45 min. - reportažas apie TV „gelbėtoją“ Gediminą Jaunių, pretenduojantį tapti Plungės meru.

Penktuoju numeriu konservatorių partijos rinkimų sąraše įrašytas 29 metų TV3 laidos „TV pagalba“ dalyvis Gediminas nesitikėjo, kad žmonės jį išrinks į pirmąją reitingų sąrašo vietą.

„Mano gyvenime tai ne pirmas iššūkis, kai reikia veikti drąsiai - pasiryžti ir daryti. Jeigu koalicija pritars, nesitrauksiu“, - tikino TV „gelbėtojas“. Pasikalbėti apie jo gyvenime buvusius iššūkius ir laukiančias permainas Gediminas laidos kūrėjus pakvietė į gimtąją Plungę.

Žurnalistės Skirmantės Palčinskaitės nuomone, jaunas vyras supranta, kad meras - tai ne visagalis laidos supermenas, kuris gali akimirksniu išspręsti problemas. Jis pasiryžęs keisti savo, lengvabūdžio plevėsos, įvaizdį.

Spalvinga biografija

Ši laida primins spalvingą G.Jauniaus biografiją. Baigęs muzikos mokykloje saksofono klasę, vaikinas nusprendė tapti muzikos žvaigžde.

Vėliau, susidraugavęs su religinių judėjimų jaunimu, jis nutarė tapti vienuoliu ir ėmė studijuoti teologiją.

Tačiau netrukus jis pradėjo bendradarbiauti televizijoje ir prieš penkerius metus pateko į „TV pagalbos“ komandą.

G.Jaunius įstojo studijuoti žurnalistiką, kurios, kaip ir teologijos, taip pat nebaigė.

„Gediminas sutinka, kad meras turi turėti aukštąjį išsilavinimą, ir greičiausiai dabar rinksis politologiją“, - sakė S.Palčinskaitė.

Plungėje gyvenanti Gedimino mama Zita Jaunienė pripažįsta, kad turėti tokį sūnų nėra lengva. Dėl netikėtų jo sprendimų moteris ne kartą liejo ašaras.

Ką apie „gelbėtoją“ merą galvoja Plungės gyventojai? Vieni sako, kad jis gražus artistas, geraširdiškas ir nekvailas žmogus. Kiti mano, kad Gediminui trūksta patirties.

Šokiai stiprina meilę

Žurnalistės Editos Klaunauskaitės siužeto herojai - tituluotos Lietuvos šokėjų poros Dalia ir Vidas Kamaičiai bei Eglė ir Andrius Kandeliai.

Ir viena, ir kita pora pasakojo apie repeticijų metu įsiplieskusius jausmus. Meilės euforija vienu metu Eglei ir Andriui padėjo patekti į Europos čempionato finalą, tačiau nuo tada vienas kitam reiklūs artimi žmonės pradėjo pyktis, pavyduliauti, net buvo išsiskyrę.

Supratę, kad gyvenime ir karjeroje aukštumų pasieks tik kartu, įsitikinę savo jausmų tikrumu Eglė bei Andrius susituokė.

Dabar jie - daugkartiniai šalies Lotynų Amerikos šokių čempionai, Europos ir pasaulio taurių bei tarptautinių varžybų laimėtojai.

Dalia Kamaitienė pasakojo, kad artimesnę draugystę su Vidu Kamaičiu pradėjo ne dėl to, kad jis - puikus šokėjas. Tuo metu Dalia norėjo atkeršyti kitam gerbėjui. Netrukus pora susituokė, ėmė dalyvauti varžybose bei čempionatuose.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.