Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naująjį sezoną – naujos Lietuvos televizijos žinios

Naująjį sezoną – naujos Lietuvos televizijos žinios

Daugiausia naujienų programų kurianti Lietuvos televizija naująjį sezoną dar daugiau dėmesio skirs žinioms. Nuo rugsėjo Lietuvos televizijos eteryje startuos dar viena naujienų laida – 15 valandos žinios.

„Pirmieji pranešame naujausias šalies ir pasaulio žinias „Labame ryte“ jau nuo 6 val. ryto. Kartais iki 18.15 val., kuomet į eterį išeina informacinė laida „Šiandien“, Lietuvoje ir pasaulyje nutinka tokių dalykų, apie kuriuos būtina informuoti nedelsiant. Tokiais atvejais rengiame specialiąsias žinių laidas, ir ne vieną per dieną. Tačiau tikimės, kad dažnas Lietuvos televizijos žiūrovas įsijungia šį kanalą būtent dėl žinių – patikimų, objektyvių, profesionalių ir operatyvių. Norėdami dar geriau patenkinti jų poreikį, darbo dienomis reguliariai rengsime 15 valandos žinias“, – sako Lietuvos televizijos naujienų tarnybos vadovas Audrius Matonis.

Naująsias dienos žinias pasikeisdami ves Naujienų tarnybos žurnalistai.

20.30 val. žiūrovų dėmesio tikisi „Panorama“ – ilgaamžiškiausia, permainų vėjus atlaikiusi ir kartas užauginusi informacinė laida, pradėta transliuoti dar 1970-aisiais. Ją, kaip ir praėjusį sezoną, ves Eglė Bučelytė ir Marijus Žiedas. Reportažus iš visos Lietuvos „Panoramai“ rengia korespondentai ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje.

6 valandą darbą eteryje pradeda pirmoji informacinė televizijos laida Lietuvoje „Labas rytas“, skaičiuojanti jau trečiąjį dešimtmetį. Pirmasis „Labas rytas“ eteryje pasirodė 1987 m. lapkričio 30 dieną, jį vedė žurnalistas Vytautas Kvietkauskas. Nuo to laiko studijoje šeimininkavo kone pusšimtis jos vedėjų.

Šiuo metu iš „Labo ryto“ studijos žiūrovus žadina žurnalistai Guoda Pečiulytė ir Ignas Krupavičius, žinias rengia Edvardas Špokas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.