Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos ryto“ televizijoje – 100 000 litų vertos erudicijos kovos

„Lietuvos ryto“ televizijoje – 100 000 litų vertos erudicijos kovos

Jau nuo rugsėjo mėnesio „Lietuvos ryto“ televizija žiūrovams dovanos dar daugiau svajonių išsipildymo. Naujas, intelektualus komandinis žaidimas „Proto mūšis“ jau kviečia registruotis ir pretenduoti į 100 000 litų prizų fondą.

„Šiais laikais eiti pasėdėti į barą ir pradėti rytą skaudama galva jau nebemadinga. Kur kas turiningesnis laisvalaikis yra intelektuali kova, — įsitikinęs naujojo žaidimo prodiuseris Vytenis Sinkevičius. — Vis daugiau žmonių šiokiadienių vakarus leidžia laužydami galvą ir tuo mėgaujasi, tai kodėl šio malonumo nesuteikus televizijos žiūrovui.“

Pasak Vytenio, „Protų mūšio“ kovose galės dalyvauti 24 televizijos žiūrovų komandos.

Atsakant į žaidimo klausimus reikės ne tik žinių ir logikos, bet ir sąmojo, gero humoro jausmo, kurių nestokoja „Protų mūšio“ vedėjas Aidas Puklevičius. Žaidimo „Protų mūšis“ dalyviams įdomius klausimus taip pat galės pateikti pavieniai televizijos žiūrovai, kurie irgi galės pretenduoti į piniginį prizą.

Pirmosios „Proto mūšio“ kovos — jau rugsėjį per „Lietuvos ryto“ televiziją.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.